Vleminckx, at your service!

Nog geen toegang tot onze online shop?

Ons streefdoel is van zoveel mogelijk klanten binnen onze doelgroep en in de regio's waar we komen, kwalitatief goede producten aan te bieden, dit aan een competitieve prijs en gekoppeld aan een zeer goede service.

Vleminckx Oresto Partner Leuven levert alles wat u nodig hebt om een Horeca zaak te runnen, met uitzondering van verse groenten, vlees en vis. U koopt deze 3 vers-gamma's waarschijlijk reeds bij uw groentenboer, uw beenhouwer en uw gespecialiseerde vishandelaar. Verder kan u alles bij ons verkrijgen: van een servet tot een zak dieprieserwtjes, een kg Scampi 16/20 IQF, een longueur Tiramisu, liters Culinaire room, salami Fuetec of een tray spuitwater in cans of nog een bus gemalen Pili Pili. Al deze producten in één levering, afgezet in de keuken, de kelder of een andere plaats waar uw stock aanwezig is. De bedoeling is dat u dit alles in één levering ontvangt.

We leveren op de gevraagde dag ( A voor B ) met perfect uitgeruste vrachtwagens uitgerust met bi temperatuur koelcellen (-18 ° en +4°) U kan bestellen bij onze Televerkopers die u op een vast uur en dag kunt opbellen, per mail via een gepersonaliseerde bestelbon, via onze webshop of per fax . Wij hebben maandelijks een promo folder met de producten die in reclame zijn en zullen u ook op geregelde basis per mail inlichten over nieuwigheden die we in ons assortiment opgenomen hebben, dit om u nog beter van dienst te zijn.Indien u toch meer info wenst kan u beroep doen op één van onze commerciële mensen die u tijdens een bezoek graag zullen helpen.